Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

« Τα παιδιά μας.... Τα παιδιά σας δημιουργούν! »

    Ο  μαθητής είναι αυτός που δίνει ζωή και λόγο ύπαρξης  στο σχολείο και συγχρόνως το σχολείο ως   ένα ζωντανό πνευματικό και πολιτιστικό  κύτταρο της κοινωνίας   είναι αυτό που δίνει στο μαθητή γνώσεις,  κίνητρα για μάθηση, αξίες, αρχές και έμπνευση. Στα πλαίσια αυτής της ζωτικής και αμφίδρομης σχέσης πραγματοποιούνται στο σχολείο μας δράσεις και προγράμματα που έχουν σχέση είτε με το περιβάλλον είτε με τον πολιτισμό είτε με τον αθλητισμό και γενικά με θέματα που άπτονται της καθημερινότητας μας. Με όλα αυτά τα προγράμματα οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν , να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να προβληματιστούν , να ξεδιπλώσουν τη φαντασία τους, να εμπλουτίσουν ακόμη περισσότερο τις γνώσεις τους και τελικά να δημιουργήσουν.

   Ελπίζουμε το σχολείο να αποτελεί πάντα μία αστείρευτη πηγή γνώσεων και έμπνευσης για τους μαθητές μας και εμείς , οι δάσκαλοι τους , να είμαστε πάντα αρωγοί στο πλευρό τους.

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.