Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

Μαθήματα ορεινής ποδηλασίας

mtb mathima 17

 

 

Με την άνοιξη να έχει μπει για τα καλά, τι καλύτερο από το ποδήλατο στην εξοχή. Εκμεταλλευόμενοι την ποδηλατική διαδρομή που έχουμε χαράξει στην αυλή του σχολείου, όσοι μαθητές θέλουν, μετά το πέρας των μαθημάτων κάνουν μαθήματα ορεινής ποδηλασίας υπό την επίβλεψη του καθηγητή.

Εκδρομή Μαρτίου

egdromi martiou 2018

 

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 πήγαμε σχολικό περίπατο στην παραλία της Θερμής. Η μέρα ήταν ηλιόλουστη και δεν χάσαμε την ευκαιρία να την χαρούμε δίπλα στην θάλασσα. Επίσης ο καθηγητής της τεχνολογίας έφερε το hydrobot που έχουμε και κάναμε δοκιμές στο λιμανάκι για τον τρόπο λειτουργίας του.

Εκπαιδευτική εκδρομή στο ΕΜΠΡΟΣ

ekpaideytiki empros17

 

Στις 15 Μαρτίου 2017, στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας, πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική εκδρομή στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Εμπρός, όπου και ξεναγηθήκαμε στους χώρους της εφημερίδας κα είδαμε πως λειτουργεί το τυπογραφείο.

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.