Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

Αποχαιρετιστήριο δώρο για την Γ΄ τάξη


gift31

Με αυτό τον όμορφο δώρο αποχαιρέτησε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολειού μας τους μαθητές της Γ΄ τάξης μαζί με τις ευχές για πρόοδο και καλή σταδιοδρομία.

Ρομποτική με το Gigo S4A

eleotribio


Στα πλαίσια του μαθήματος της τεχνολογίας, πραγματοποιήθηκε κατασκευή μακέτας ελαιοτριβείου από την Β΄ τάξη και ρομποτικού βραχίονα από την Γ΄ τάξη με το κιτ της GIGO S4A. Οι μαθητές προγραμμάτισαν τον βραχίονα ώστε να ξεφορτώνει τα τσουβάλια με τις ελιές από το φορτηγό περισυλλογής και τα τοποθετεί στην πλάστιγγα όπου ζυγίζονται και στην συνέχεια ξεκινάει η διαδικασία παραγωγής του ελαιόλαδου.

Εκδρομή στο Πλωμάρι

ekdromi Plomari 19

 

Η ολοήμερη εκδρομή της χρονιάς πραγματοποιήθηκε για φέτος στο Πλωμάρι. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην ποτοποιεία Βαρβαγιάννη και στην συνέχεια απόλαυσαν την όμορφη μέρα στα σοκάκια του γραφικού χωριού.

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

anepistimio Aigaiou 19

 

Με σκοπό την γνωριμία των μαθητών του Γυμνασίου Θερμής με τα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε στις 4 Απριλίου 2019 εκπαιδευτική εκδρομή όπου τα παιδία γνώρισαν από κοντά τους χώρους του Πανεπιστημίου και ξεναγήθηκαν στα τμήματα Κοινωνιολογίας και Γεωγραφίας.

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.