Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

Πράξη ανθρωπιάς, αγάπης και πολιτισμού από μαθητές/τριες του Γυμνασίου Θερμής

dogs

 

Το σχολείο μας, για άλλη μια φορά, παραδίδει μαθήματα ανθρωπιάς, αγάπης, ανιδιοτελούς προσφοράς και φιλοζωίας. Κάποιος συμπολίτης μας παράτησε στο προαύλιο του Γυμνασίου Θερμής τρία νεογέννητα κουτάβια μέσα σε ένα καφάσι, την Τρίτη 8 Μαρτίου 2022. Αμέσως, οι μαθητές και οι μαθήτριες κινητοποιήθηκαν και αποφάσισαν να φροντίσουν τα σκυλάκια. Τα μετέφεραν σε ασφαλές μέρος, τα τάισαν και τα περιέβαλλαν με στοργή και αγάπη. Ειδοποίησαν τους γονείς/κηδεμόνες τους και ζήτησαν την άδειά τους για να υιοθετήσουν τα σκυλάκια. Οι γονείς/κηδεμόνες τριών μαθητών μας, με τη λήξη του σχολικού ωραρίου, αποφάσισαν να έρθουν στο σχολείο για να παραλάβουν τα παιδιά τους και από ένα κουταβάκι ο καθένας. Την ίδια ημέρα και τα τρία παρατημένα κουταβάκια υιοθετήθηκαν από τους μαθητές μας.
Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας που νοιάστηκαν για τα σκυλάκια, τα υιοθέτησαν και έστειλαν, με τον τρόπο τους, το δικό τους μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων!

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.