Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

Οι νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση

ender ok

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε κατά τον μήνα Φεβρουάριο με την Α΄τάξη του Γυμνασίου Θερμής σε 3 φάσεις. Κατά την πρώτη φάση έγινε γνωριμία με το ρομποτικό set mBot. Πραγματοποιήθηκε η συναρμολόγηση του set και η εγκατάσταση της εφαρμογής για να ακολουθεί την μαύρη γραμμή. Στην δεύτερη φάση έγινε παρουσίαση του BBC micro:bit και οι μαθητές έγραψαν ένα μικρό κώδικα εντολών. Τέλος κατά την τρίτη φάση της δράσης αντικαταστάθηκε η παρουσίαση του πακέτου GIGO micro:bit BBC με την παρουσίαση του 3D εκτυπωτή Ender 3 pro. Οι μαθητές σχεδίασαν μπρελόκ με τα ονόματα τους ή ότι άλλο ήθελαν και θα τα εκτυπώσουμε την επόμενη χρονιά.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο της δράσης

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.