Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

Προστατεύω το περιβάλλον με το ποδήλατό μου

bikes-300x200
Κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε από 12 μαθητές του σχολείου περιβαλλοντικό πρόγραμμα με τίτλο «Προστατεύω το περιβάλλον με το ποδήλατό μου». Έγιναν διαφορές δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της χρήσης του ποδηλάτου όχι μόνο για την αστική μετακίνηση αλλά και για αναψυχή. Επισκεφτήκαμε το Γυμνάσιο Παμφίλων όπου κάναμε διάφορες δράσεις-παιχνίδια με ποδήλατα και με την βοήθεια της εταιρίας Lesvos Ride, που εξειδικεύεται στον ποδηλατικό τουρισμό, καθώς και σε συνεργασία με το ΚΠΕ Ευεργέτουλα, πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική εκδρομή στην Μικρή Λίμνη όπου και κάναμε ποδήλατο σε μονοπάτια μέσα στο πευκοδάσος.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την δράση

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.