Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

Διάχυση των αποτελεσμάτων της περιβαλλοντικής δράσης στο Γυμνάσιο Παμφίλων

 

277466312 988275295138469 2389682946622675241 n

Την Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022 και για δυο διδακτικές ώρες, πραγματοποιήθηκε από τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Θερμής, Βρικέλλη Βασιλεία και Βογλίδη Νικόλαο, διάχυση των αποτελεσμάτων της περιβαλλοντικής δράσης «Ανακαλύπτοντας την άγρια φύση και άγρια ζώα της χώρας μας και κυρίως την καφέ αρκούδα», σε όμορο σχολείο της περιοχής, στο Γυμνάσιο Παμφίλων. Κατά την παρουσίαση της δράσης, στα τμήματα Γ1 & Γ2 του Γυμνασίου Παμφίλων, έγινε ενημέρωση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος, καθώς και για το υλικό που παρήχθη. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ικανοποιήθηκαν από την παρουσίαση της δράσης, ευχαρίστησαν τους εκπαιδευτικούς και δήλωσαν ότι απέκτησαν πολύτιμες γνώσεις.

Για να δείτε το βίντεο, πατήστε εδώ.

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.