Πύργοι Θερμής Λέσβου

  Τηλ.: 22510 71301
  email: mail@gym-loutrop.les.sch.gr

Η περιοχή μας

Βασικό χαρακτηριστικό της περιοχής, οι ομώνυμοι Πύργοι που ακόμη και σήμερα εντυπωσιάζουν με την αρχιτεκτονική τους χάρη. Αυτοί ήταν οχυρές εξοχικές κατοικίες, κέντρα αγροτικών κτημάτων όπου παραθέριζαν οι εύποροι κάτοικοι της Μυτιλήνης. Εν μέσω Πύργων και δένδρων ξεπροβάλλει η Παναγιά η Τρουλωτή, ένας εξαιρετικός βυζαντινός ναός που κατά την παράδοση χτίστηκε το 803 από την αυτοκράτειρα Ειρήνη την Αθηναία. Περισσότερα »

Αναζήτηση

Είσοδος στο e-class

Π. Σ. Δ.

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

Παρατηρητήριο

Ψηφιακό Σχολείο

Ποδηλασία με ασφάλεια

283513781 553621119705156 7707627457278364198 n

Την Τετάρτη, 25 Μαΐου 2022, στο πλαίσιο της δράσης «Ποδηλασία με ασφάλεια», με υπεύθυνους καθηγητές τους Σαραντίδη Ευθύμιο και Λασκαρίδη Ιγνάτιο, πραγματοποιήθηκε, στον αύλειο χώρο του σχολείου μας, δραστηριότητα για το ποδήλατο και την ασφάλεια, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Θερμής.
Η δραστηριότητα έγινε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, στον οποίο Πρόεδρος είναι ο εκπαιδευτικός μας Λασκαρίδης Ιγνάτιος και διήρκεσε δύο διδακτικές ώρες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας, έγινε εκτενής αναφορά στα πολλαπλά οφέλη της ποδηλασίας, την ορθή χρήση του ποδηλάτου, και την οδική ασφάλεια. Επίσης, απαντήθηκαν οι ερωτήσεις και οι απορίες των μαθητών/τριών. Τη δεύτερη διδακτική ώρα, έγινε πρακτική εξάσκηση με χρήση ποδηλάτων σε ασκήσεις ευκινησίας και ισορροπίας.
Η δραστηριότητα στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι μαθητές/τριες διασκέδασαν, χάρηκαν την εξάσκηση με τα ποδήλατα και έμαθαν πολύτιμες πληροφορίες για την κυκλοφοριακή συμπεριφορά.

Για να δείτε το βίντεο της δραστηριότητας, πατήστε εδώ.

Γυμνάσιο Λουτρόπολης Θερμής                                                                                                                                                      Powered by Laskaridis I.®

Copyright © 2014. All Rights Reserved.